Ячмінь у якості агрономічної культури був відомий людству ще з Сіріїї. Сьогодні ячмінь можливо знайти в Україні, бо клімат дуже підходить для зращування культури. Ячмінь дуже актуальна культура, бо використовується не тільки для круп та борошна, но й у якості сировини для пивоваріння. Для пивоваріння ячмінь вважається ідеальним зерном. Це важливіша складова у виробництві віскі та пива, а раніше було поширеним алкогольним напоєм ячмінне віно. З ячміню виробляється перлова і ячнева каші, які вважаються дуже корисними, бо завдяки ним можна регулювати рівень цукру у крові. Борошно з яменю більш легке, ніж пшеничне, має більш темний колір. Науково-виробнича фірма “Землеробець” пропонує ознайомитись з пропозицією купівлі ячміню. Оптові ціни, висока та гарантована якість та клієноорієнтованість – це те, без чого не буває співпраці у агрономічному напрямку. В нас Ви можете купити озимий ячмінь (достойний). Данний сорт адаптован для Українскього клімату, його можна висівати вже у лютому. Сорт вважається скоростиглим.